Bingöl'ün Yayladere ilçesi, 14. Sülbüs Doğa ve Kültür Festivali’ne hazırlanıyor. Yayladere Dernekler Birliği tarafından organize edilen festival, 5-6 Ağustos 2023 tarihlerinde düzenlenecek.
Festival, Cumartesi günü saat 09.00’da ilçe merkezinde başlayacak. Semah gösterileri, davul-zurna, çevre temizliği gibi etkinliklerin düzenleneceği festivalin ilk gününde saat 14.00’da Hüseyin Hışım ve Hüseyin Aşkın, akşam saatlerinde de ilçe merkezinde Erol Berxwedan ve Sasa konser verecek.
Festivalin ikinci gününde ise köy ziyaretleri yapıldıktan sonra akşam saatlerinde Şenol Akdağ, Hasan Berdibek ve Grup Seyran konser verecek.
Vatandaşları festivale katılmaya davet eden Yayladere Belediye Başkanı Sabri Akyürek, “05 Ağustos Cumartesi ve 06 Ağustos Pazar günü düzenlenecek olan 14.Sülbüs Doğa ve Kültür Festivali'ne herkesi bekliyoruz” dedi.
Abdulkadir BEĞSARI
14. Sülbüs Festivali düzenlenecek
Yayladere ilçesinde bu yıl 14.'sü düzenlenecek Sülbüs Doğa ve Kültür Festivali 5-6 Ağustos’ta yapılacak
Yorumlar
Trend Haberler

Bingöl'de Üretildi, Türkiye'ye Yayılıyor!

Meteorolojiden 5 İl İçin Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!

Bingöl’deki O İlçe Belediyesine Memur Alımı!

Dünyada 42 Bin Havaalanı Var, Bingöl’deki Uygulamanın Örneği Yok!

Bingöl’de Elektrik Kesintisi Uyarısı!

Bingöl'ün O İlçesinde Kış Geri Geldi!