Bingöl'de İŞKUR 40 Personel Alacak Bingöl'de İŞKUR 40 Personel Alacak

Kuran Nesli Platformu tarafından her yıl düzenlenen “Hayat Namazla Güzeldir” programı, bu yıl 15 Eylül Pazar günü Bingöl’de gerçekleştirilecek. Etkinlik, 7-10 yaş arası çocukların namaz eğitimi aldığı uzun bir öğretim sürecinin ardından, hem çocukları hem de ailelerini bir araya getirecek.

7-10 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL NAMAZ EĞİTİMİ

Kuran Nesli Platformu Bingöl İl Temsilcisi İdris Görgülü, etkinlik hakkında bilgi vererek, platformun 7-10 yaş arasındaki çocuklara yönelik düzenlediği namaz eğitimlerinin sonunda “Hayat Namazla Güzeldir” programını gerçekleştirdiklerini ifade etti. Görgülü, "15 Eylül Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi’ndeki Kent Parkı’nda düzenleyeceğimiz bu programda, çocuklarımızın aldıkları eğitimleri sergileyeceğiz. Her yıl Türkiye genelinde düzenlediğimiz bu etkinlik, çocuklarımıza namazı öğretmek ve onları manevi değerlerle buluşturmak amacıyla düzenleniyor," dedi.

“GELECEK NESİLLERİ NAMAZLA KORUMAYI AMAÇLIYORUZ”

Etkinliğin amacını anlatan Görgülü, Hz. Muhammed’in (s.a.v) "7 yaşında çocuklarınıza namazı öğretiniz" hadisinden yola çıktıklarını belirterek, "Bu programla çocuklarımızı namaza başlatmak, onları kötülüklerden muhafaza edip, namaz kalesi içinde korumak istiyoruz. Yıllardır düzenlediğimiz bu programlarla ciddi manada verim aldık ve inşallah bu tür etkinliklerimiz devam edecek," şeklinde konuştu.

Etkinliğe tüm Bingöl halkını davet eden Görgülü, "Pazar günü saat 16.30’da Kent Park’ta gerçekleşecek programımızda, çocuklarımız namaz kılacak, oyunlar oynayacak, ilahiler ve şiirler seslendirecekler. Etkinliğimizi her zamanki gibi Allah’ın kelamı ile başlatacağız ve bereketlendireceğiz. Tüm Bingöl halkını bu anlamlı programa katılmaya davet ediyoruz" dedi.

HABER MERKEZİ