Selahaddin Eyyûbi Mahallesi'nde Su Sıkıntısı... Selahaddin Eyyûbi Mahallesi'nde Su Sıkıntısı...

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ve JASAT timleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen istihbari çalışmalarda, 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs ile arama kaydı bulunan 1 şahıs olmak üzere 2 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar adli makamlara sevkedilirken hırsızlık suçundan 2 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Valilik'ten İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, "Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, 'Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Eşya Hakkında Hırsızlık' suçundan 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen 1 şahıs yakalanmış olup, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Bingöl Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'ne teslim edilmiştir. 
'Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurma' suçundan arama kaydı bulunan şüpheli 1 şahıs yakalanarak Cumhuriyet Savcısı'nın talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanılmıştır. 
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece-gündüz demeden aralıksız devam edilecektir" denildi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ