Miss Turkey 2024 yarışmasını kazanan ve son günlerde sosyal medyada çeşitli eleştirilerin hedefi olan İdil Bilgen, güzellik kraliçesi unvanını kazandıktan sonra Bingöl'deki doktorluk görevine başlayıp başlamayacağı konusunda belirsizlikler yaşanmıştı. Ancak, Bilgen'in atama süreciyle ilgili detaylar netleşti.

Bingöl’de Göreve Başlayacak!

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre güzellik kraliçesi seçildikten sonra görev yerine gidip gitmeyeceği merak konusu olan Bilgen’in önce Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi olan babası Mustafa Levent Bilgen’in yanına Kiev’e gideceği ardından da Bingöl Yayladere Toplum Sağlığı Merkezi’nde işe başlayacağı öğrenildi.

Eleştiriler hakkında açıklamada bulunan Bilgen, “Ben bir Türk kadınıyım ve bu unvanı Türkiye’yi temsil etmek üzere aldım. Ülkemizde yaşanan acı olaylar ve bana yazılan negatif yorumlar hakkında düşüncelerimi paylaşmak isterim. Bu yorumlar, bilgi sahibi olmadan fikir beyan eden kişilere ait. Bu eleştirileri önemsemiyorum. Ben çağdaş bir Türk kadını olarak, ülkemizi Miss World’de asaletle ve zarafetle temsil edeceğim” dedi.

Bingöl’de Dev Uyuşturucu Operasyonu Bingöl’de Dev Uyuşturucu Operasyonu

HABER MERKEZİ