GÜNDEM

Kaymakam Güzel, Köy Ziyaretlerinde Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Bingöl’ün Genç İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel, köyleri ziyaret edip vatandaşların sorunlarını dinledi.

Abone Ol

Bingöl’ün Genç İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel, köy ziyaretleri kapsamında Binekli, Yenisu, Pınaraltı, Elmagünü ve Sarmakaya köylerine giderek vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi. Ziyaretlerde Kaymakam Güzel’e, ilçe kurum amirleri de eşlik etti.

Şehit Kabirlerinde Dua Edildi

Kaymakam Güzel’in ilk durağı Binekli ve Yenisu köyleri oldu. Köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Güzel, köy halkının sorun ve taleplerini tek tek dinledi. Ziyaret sırasında köy mezarlığında bulunan şehitlerin kabirleri de unutulmadı. Kur’an-ı Kerim okunarak şehitler için dualar edildi. Kaymakam Güzel, şehitlerin hatırasını yaşatmanın ve onların fedakârlıklarını unutmamanın önemli olduğunu vurguladı.

Hizmet Alanları Yerinde İncelendi

Kaymakam Güzel, ziyaretlerine Pınaraltı, Elmagünü ve Sarmakaya köylerinde de devam etti. Köy sakinleri ve muhtarlarla bir araya gelen Güzel, vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde dinleyerek yapılması planlanan hizmetlerle ilgili incelemelerde bulundu. Köylüler tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Güzel, köylerin altyapı ve diğer hizmet eksikliklerini gidermek adına gerekli çalışmaların en kısa sürede başlatılacağını belirtti.

HABER MERKEZİ