GÜNDEM

Korkunç Kaza: 2’si Doktor 4 Kişi Hayatını Kaybetti, 2 Yaralı

Sinop’ta, içinde sağlık personelinin de olduğu hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2’si doktor 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Abone Ol

Sinop-Boyabat yolu Tıngıroğlu mevkisinde sabah saatlerinde meydana gelen feci trafik kazasında 2'si doktor 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Edinilen bilgilere göre, sabah saat 08.00 sıralarında Ender Çoraklı’nın kullandığı 26 GR 435 plakalı otomobil, karşı yönden gelen S.B. yönetimindeki 34 FA 3602 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da ciddi hasar meydana gelirken, olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri hızla sevk edildi.

Kaza Sonrası Olay Yerinde Can Pazarı

Kaza sonrası olay yerinde adeta can pazarı yaşandı. 26 GR 435 plakalı araçta bulunan Dr. Mehmet Turan Yazlak ve sürücü Ender Çoraklı olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Dr. Beyza Nur Çetin ise ağır yaralandı. Diğer araçta bulunan şoför S.B. yaralanırken, araçtaki yolculardan R.T. hayatını kaybetti. Ayrıca 26 GR 435 plakalı araçta bulunan Dr. Sena Sakin, kaldırıldığı Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sağlık Ekipleri ve Jandarma Hızla Olay Yerine İntikal Etti

Kazanın ihbar edilmesi üzerine sağlık ekipleri ve jandarma hızla olay yerine intikal etti. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yaralıların durumu kısa sürede kontrol altına alındı. Jandarma ekipleri ise kazanın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulunarak, olay yerinde detaylı bir araştırma başlattı.

İHA