Bingöl'de Çapakçur Vadisi Valilik Kupası'nda futbol heyecanı ikinci hafta karşılaşmalarıyla devam ediyor. C ve D gruplarında ikinci hafta karşılaşmaları nefes kesen mücadelelere sahne olurken, tribünlerdeki taraftarların takımlarını coşkulu bir şekilde desteklemeleri de maçlara olan büyük ilgiyi gösteriyor. 

MİYALAN - SARIÇİÇEK MAÇINDAKİ TRİBÜNLERİN COŞKUSU

C Grubu'nda Aşağı Çarşı Sentetik Saha'da dün saat 20.00'de başlayan Miyalan-Sarıçiçek maçındaki tribün

şovu, futbolseverlerin takımlarını coşkulu destekleri adeta görsel şölene dönüştü. Maçta rakibi karşısında daha etkili bir futbol sergileyen Miyalan, Sarıçiçek'i 3-0'lık skorla yendi.

Kadın Futbol Süper Ligi’nde Yeni Sezon Heyecanı Kadın Futbol Süper Ligi’nde Yeni Sezon Heyecanı

C VE D GRUPLARINDAKİ DÜNKÜ MAÇLARIN SONUÇLARI

C ve D gruplarında ikinci hafta karşılaşmaları kapsamında Aşağı Çarşı, Düzağaç, Yenimahalle ve Kervansaray sentetik sahalarındaki maçlar tribün şovlarının yanısıra takımların nefes kesen mücadelelerine sahne oldu.
C Grubu'nda mücadele eden takımların maç skorları şöyle oldu: Tekören: 3 - Kumgeçit: 1, Miyalan: 3 - Sarıçiçek: 0, Aşağı Akpınar: 3 - Yumaklı: 1.
D Grubu'nda ise dün oynanan maçların sonuçları şöyle: Gökçekanat: 3 - Kuşburnu: 0, Kartal: 0 - Yazgülü: 4, Erentepe: 0 - Göltepesi: 6.

BUGÜN OYNANANACAK KARŞILAŞMALAR

Köyler arası futbol turnuvasının 2. hafta programı kapsamında E ve F gruplarında bugün oynanacak maçların sahaları ve saatleri ise şöyle: Elmalı - Madrag (Aşağı Çarşı - 18.00), Ekinyolu - Ağaçeli (Aşağı Çarşı - 20.00), Güveçli Vılwari (Aşağı Çarşı - 22.00), Suvaran - Kiran (Yenimahalle - 18.00), Gökçeli - Yenibaşlar (Kervansaray - 18.00), Çiçekdere - Alatepe (Yenimahalle - 20.00).
EROL YILMAZ