GÜNDEM

Malatya’da İki Ayrı Kaza: 2 Ölü, 5 Yaralı

Malatya’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Abone Ol

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesi Karadere mezrasında sabah saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Saat 06.30 sularında, Doğanşehir istikametine doğru seyir halinde olan M.S. (54) yönetimindeki 02 FR 414 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yaklaşık 25 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Bu korkunç kazada, araçta bulunan Zeynep Sakar (52) hayatını kaybetti. Araç sürücüsü M.S. ve yanındaki Ö.S. (22) ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları hastaneye kaldırdı. Kazada hayatını kaybeden Zeynep Sakar'ın cenazesi ise adli tıp kurumuna gönderildi.

Darende'de Takla Atan Otomobil

Sabah saatlerinde Malatya’nın Darende ilçesinde bir diğer kaza haberi daha geldi. Yukarıulupınar Mahallesi D-300 Karayolu üzerinde saat 08.30 sularında meydana gelen kazada, Darende yönünden gelen O.C. (34) yönetimindeki 44 AEA 718 plakalı Peugeot marka otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı. Kazada araçta bulunan Berivan Polat (31) hayatını kaybederken, sürücü O.C. ve araçta bulunan S.Ü. (31) ile Y.A.Ü. (2) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çeşitli hastanelere sevk edildi. Berivan Polat’ın cenazesi ise adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Kazalarla İlgili İnceleme Sürüyor

Her iki kazada da yaralananlar hastanelerde tedavi altına alınırken, kazalarda hayatını kaybeden iki kişinin cenazeleri adli tıp kurumuna gönderildi. Polis ekipleri, her iki kazanın meydana geliş nedenlerini araştırmak üzere geniş çaplı bir inceleme başlattı.

İHA