Deva Partisi İl Başkanı Nihat Baraç, su kaynakları bakımından zengin olan Bingöl'de halkın susuzlukla mücadele ettiğine dikkat çekti.

Baraç, yaptığı açıklamada, AKP belediyesinin 5 dönem boyunca binalara vidanjör aracılığıyla su taşımasının, belediyecilik hizmetlerinden ne kadar yoksun olduklarının ve acizliklerinin bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Taşıma Su İle Değirmen Dönmez!

Nihat Baraç, "Memleketimizin zengin su kaynaklarına rağmen halkımızın karşılaştığı en büyük sorun maalesef susuzluk. Bu soruna çözüm olarak 5 dönemdir AKP belediyesinin binalara vidanjör aracılığıyla su taşıması, hizmetten yoksun ve ne kadar aciz olduklarının göstergesidir. Halkımızın hak ettiği belediyecilik bu olmaması gerekiyor; taşıma su ile değirmen dönmez," dedi.

Kalıcı Çözümler Üretilmeli!

Mersin'den Bingöl'e Ralli Heyecanı Mersin'den Bingöl'e Ralli Heyecanı

Deva Partisi İl Başkanı, yerel yönetimlerin altyapı projelerine ağırlık vererek su sorununun kalıcı olarak çözülmesi gerektiğini, bu konuda halkın mağdur edilmemesi gerektiğini belirtti. Baraç, "Halkımızın hak ettiği yaşam standartlarını sağlayacak belediyecilik anlayışını hayata geçirmeliyiz. Bingöl'ün su kaynaklarını verimli kullanarak, su sorununun köklü çözümünü gerçekleştirmek zorundayız," diyerek sözlerini tamamladı.

HABER: EYLEM ÖZEN