Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Pir Ali Bey Yurdu'nda kalan öğrencilerin uzun süredir talep ettikleri ulaşım hizmetinin, Üniversite Güvenliği Kurulu toplantısında ele alındığını açıkladı. Vali Usta, öğrencilerin taleplerini karşılamak amacıyla toplu taşıma hizmetine ek seferlerin başlatılacağını duyurdu.

Ek Seferler 23 Eylül'de Başlıyor

Vali Ahmet Hamdi Usta, sabah 07:00-10:00 saatleri arasında sağlanan toplu taşıma hizmetine ek olarak, akşam saatlerinde de ulaşım sağlanacağını belirtti. 23 Eylül Pazartesi itibariyle yürürlüğe girecek bu düzenlemeyle, akşam 18:00-21:00 saatleri arasında Bingöl Belediyesi ve Valiliğin İl Özel İdare katkılarıyla, Üniversite ile Pir Ali Bey Yurdu arasında ulaşım hizmeti sunulacak.

Bingöl'de Gaziler Günü Yürüyüşü Bingöl'de Gaziler Günü Yürüyüşü

G Xmr3I N Wo A A P5 V G

Vali Usta yaptığı açıklamada:

"Pir Ali Bey Yurdu'nda kalan öğrencilerimizin yıllardır süregelen ulaşım taleplerini, bugün gerçekleştirdiğimiz Üniversite Güvenliği Kurulu toplantısında ele aldık. Sabah 07:00-10:00 saatleri arasında toplu taşıma araçları ile sağlanan ulaşım hizmetine ek olarak, akşam 18:00-21:00 saatleri arasında da Belediyemiz ve Valiliğimiz İl Özel İdare katkılarıyla ulaşım sağlanması için çalışmaları başlattık. Bu uygulama 23 Eylül Pazartesi itibariyle yürürlüğe girecektir. Öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olsun." İfadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ