EĞİTİM

ÖYP Kapsamında Görev Yapan Akademisyenlerle Toplantı Yapıldı.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, ÖYP kapsamında çalışan akademisyenlerle kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı

Abone Ol

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik’in önderliğinde, Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında çalışan akademisyenlerle bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Senato odasında düzenlenen toplantıya, rektör yardımcıları Prof. Dr. Abdurrahman Gül, Prof. Dr. İbrahim Yasin Erdoğan ve Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Veysel Turan da katılım gösterdi.

Toplantı sırasında akademisyenler, şu ana kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, Yeni Nesil Üniversite Vizyonu doğrultusunda gelecekte gerçekleştirmeyi planladıkları akademik projeleri de paylaştılar. Akademisyenlerin potansiyellerini en iyi şekilde ortaya çıkarmak amacıyla bu tür etkin toplantıların devam edeceğini vurgulayan Prof. Dr. Erdal Çelik, “Bu toplantılarla her bir birimimizden ve her bir akademisyenimizden verimli çalışmalar elde edeceğimizi düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.