12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu. Her sezonun bir sınav olduğunu vurgulayan Özturan, geçen sezonun galibiyetler ve derslerle dolu olduğunu, bu deneyimlerin kulübü daha güçlü ve kararlı bir hale getirdiğini ifade etti.

Özturan, “Bu sezon, sadece sahadaki oyuncularımızın değil, bu büyük camianın her bireyinin ortak hedefi olan büyük hayale birlikte yürümek için başlıyoruz” dedi. Yönetim olarak güçlü bir kadro oluşturmakla kalmadıklarını, yeni yol arkadaşlarıyla birlikte yeni bir vizyonla daha büyük adımlar atmaya hazırlandıklarını belirtti.

12 Bingölspor'da Bilal Çebi Farkı: 2-0 12 Bingölspor'da Bilal Çebi Farkı: 2-0

Aynı zamanda, futbolun sadece bir oyun olmadığını dile getiren Özturan, “Bizi diğerlerinden ayıran şey sadece başarı değil, kardeşlik ve centilmenlik ruhudur. Rakiplerimizi düşman değil, büyük futbol ailesinin birer ferdi olarak görüyoruz” dedi. Taraftarlara, sahada cesurca mücadele ederken tribünlerde de dostça, saygılı ve küfürsüz bir ortam yaratma görevi düştüğünü söyledi.

“O Hayali Yeşile, Beyaza Boyayacağız”

Bingöl Şehri ve 12 Bingölspor’un tüm hemşehrilerin desteğiyle büyük bir aileye dönüşeceğini belirten Özturan, “Bu dönüşüm, hak ettiğimiz hedefimiz olan şampiyonluğumuz için en önemli mihenk taşıdır” ifadelerini kullandı.

Son olarak, taraftarlara seslenen Özturan, “Sizlerin desteği olmadan bu yolda yürümek takımımızı kalpsiz bırakır. Hep birlikte, aynı hayalin peşindeyiz ve diyoruz ki, 'O hayali yeşile, beyaza boyayacağız'” dedi. Taraftarların tribünleri yalnız bırakmamalarını isteyen Özturan, güven ve sevgiye layık olmak için var güçleriyle çalışacaklarını sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ