Pegasus Havayolları, 8-9 Ağustos 2024 tarihlerinde başlattığı kampanya ile yurt dışına seyahat etmek isteyenlere 19 Euro'dan başlayan fiyatlarla uçma imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında, 1 Eylül - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olan biletler, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir ve Dalaman gibi şehirlerden birçok popüler destinasyona ulaşımı kapsıyor. Ayrıca, Pegasus BolBol üyelerine özel %30 indirim fırsatı da bu kampanyanın öne çıkan avantajları arasında yer alıyor.

Uygun Fiyatlı Uçak Bileti Kampanyası Başladı

Pegasus Havayolları, yurt dışına seyahat etmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor! 8-9 Ağustos 2024 tarihleri arasında alınacak biletlerde, 1 Eylül - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olmak üzere 19 Euro + vergilerden başlayan fiyatlarla uçma imkanı sizi bekliyor.

Kampanyanın Detayları

Bu cazip kampanya, yalnızca 8 Ağustos saat 08.45'te başlayıp, 9 Ağustos 2024 saat 23.59'a kadar geçerli olacak şekilde yapılacak biletleme işlemlerinde geçerli. Kampanya kapsamında sunulan uçuşlar, seçili dış hatlarda geçerli ve toplamda 50.000 koltukla sınırlı. Kıbrıs uçuşları bu kampanyaya dahil değil.

İndirim Fırsatları ve Koltuk Seçimi

Meteoroloji'den Öğleden Sonra Uyarısı! Meteoroloji'den Öğleden Sonra Uyarısı!

Pegasus BolBol üyeleri, koltuk seçimlerinde %30’a varan ek indirimlerden de faydalanabilirler. Üstelik Pegasus BolBol üyeliği tamamen ücretsiz!

Geçerli Uçuş Hatları

İstanbul Sabiha Gökçen, Ankara, Antalya, İzmir ve Dalaman'dan kalkışlı birçok uçuş, bu kampanya kapsamında yer alıyor. Atina, Hamburg, Münih, Roma, Zürih, Paris gibi popüler destinasyonlar da bu listede. 

Öne Çıkan Uçuşlar:

- İstanbul Sabiha Gökçen'den: Atina, Berlin, Hamburg, Münih, Roma, Zürih ve daha fazlası.
- Ankara'dan: Berlin, Dublin, Londra, Viyana.
- Antalya'dan: Beyrut, Krakow, Tiflis.
- İzmir ve Dalaman'dan: Bakü, Üsküp, Varşova, Amman.

Bu Fırsatı Kaçırmayın!

Pegasus’un bu kampanyasıyla, yurt dışı seyahatinizi çok daha uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz. Uygun fiyatlı uçak bileti fırsatını kaçırmamak için hemen biletinizi alın!

HABER MERKEZİ