İş Bankası, müşterilerine yönelik çeşitli hediyeler sağlayan kampanyalarına bir yenisini ekledi. PTT AVM ile işbirliği yapan İş Bankası, yeni kampanyası kapsamında katılım sağlayan müşterilerine 300 lira para iadesi yapacağını duyurdu. Kampanya kapsamında İşCep ya da Maximum Mobil uygulamalarından 31 Ekim tarihine kadar katılıma özel PTT AVM’den bir seferde yapılacak 3 bin lira ve üzeri harcamaya 300 lira MaxiPuan iadesi yapılacak. 

İŞ BANKASI-PTT AVM KAMPANYASININ DETAYLARI

Konut Fiyat Endeksinin En Yüksek Olduğu İllerden Biri Bingöl Konut Fiyat Endeksinin En Yüksek Olduğu İllerden Biri Bingöl

MaxiPuanlar 19 Kasım tarihine kadar hesaplara aktarılacak ve 31 Aralık’a kadar kullanılabilecek. Kampanya kapsamında her bir müşteri sadece bir defa yararlanabilecek ve en fazla 300 lira MaxiPuan kazanabilecek.
Kampanya ile kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması halinde MaxiMil’e dönüştürülerek MaxiPuan olarak aktarılacak ve isteğe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek.
Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacak ve kampanya sürecinde yapılan harcamaların iptali ya da satın alınan ürünlerin iadesi halinde yüklenen MaxiPuanlar geri alınacak. Ek kart ile kampanyadan faydalanılması halinde MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta aktarılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ