GÜNDEM

Şehit Gazi Sen’den Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

Şehit Gazi Tüm Kamu Çalışanları Sendikaları Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Abone Ol

Şehit Gazi-Sen Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, Başkan Yardımcıları Menderes Güner, Faruk Albayrak ve Recep Demirel, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, Şehit Gazi Sen olarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

800 üyeye hizmet verdiklerini kaydeden Şehit Gazi-Sen Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, “Şehit ve Gazi yakını olsun olmasın devletini seven işini en iyi yapan düşüncesi ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Biz sendika çalışmaları ile birlikte kurumlarımızda gördüğümüz eksiklikleri gidermek için çalışıyor ve çözüm odaklı bir sendikacılık görevini ifa ediyoruz. Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Mahmud Arda ve Yönetimi’ne hüsnü kabulleri için teşekkür ediyoruz, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyarette Şehit Gazi-Sen Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda’ya keçi kılından işlemeli Türk Bayrağı hediye etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda ise Şehit Gazi-Sen Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, Başkan Yardımcıları Menderes Güner, Faruk Albayrak ve Recep Demirel’e teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişleri ve sohbetin ardından sona erdi.

HABER MERKEZİ