GÜNDEM

Şeyh Harun Cemevi Onarımı İşi İhale Edilecek!

Bingöl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Bingöl ili Yayladere ilçesi Şeyh Harun Cemevi Onarım işi ihale edilecek.

Abone Ol

Bingöl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Bingöl ili Yayladere ilçesinde bulunan Şeyh Harun Cemevi’nin onarım işini ihale edecek. 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek olan bu proje için teklifler yalnızca elektronik ortamda, EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden alınacak.

İhale Tarihi ve Yeri İhale, 15 Ekim 2024 tarihinde saat 10.00’da Elazığ-Muş Karayolu üzerindeki Saray Mahallesi’nde bulunan İl Özel İdaresi ek hizmet binasında yapılacak. İhaleye katılmak isteyen firmaların gerekli başvuruları belirtilen süre içerisinde tamamlamaları gerekiyor.

Çalışmalar 5 Gün İçinde Başlayacak Sözleşmenin imzalanmasının ardından 5 gün içinde yer teslimi yapılarak onarım çalışmalarına başlanması planlanıyor. Cemevi onarımının ne kadar sürede tamamlanacağı ve işin detayları hakkında ek bilgi, EKAP üzerinden alınabilir.

Detaylı bilgi almak için linke tıklayınız

HABER MERKEZİ