SPOR

Süper Kupa Maçı: Galatasaray Beşiktaş Maçı Ne zaman Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? ilk 11’ler

Galatasaray ve Beşiktaş, Süper Kupa'da Karşı Karşıya Geliyor. Galatasaray - Beşiktaş maçı hangi kanalda?, Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman?, Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı canlı izle, Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa biletleri, Galatasaray Beşiktaş muhtemel 11'ler 2023-2024 Sezonunun İlk Büyük Maçı: Galatasaray - Beşiktaş Süper Kupa maçına dair tüm merak edilen bilgilerin detayları haberimizde.

Abone Ol

Galatasaray ve Beşiktaş, Süper Kupa'da Karşı Karşıya Geliyor. Galatasaray - Beşiktaş maçı hangi kanalda?, Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman?, Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı canlı izle, Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa biletleri, Galatasaray Beşiktaş muhtemel 11'ler 2023-2024 Sezonunun İlk Büyük Maçı: Galatasaray - Beşiktaş Süper Kupa maçına dair tüm merak edilen bilgilerin detayları haberimizde. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan Süper Kupa, 2023-24 sezonunun şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş’ı karşı karşıya getirecek. Maçı Atilla Karaoğlan yönetecek ve karşılaşmanın detayları netleşti. Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un önderliğinde Beşiktaş, sezona kupayla başlamak istiyor. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ise başarılarına bir yenisini daha eklemek için sahaya çıkacak.

Maçın Yayın Bilgileri ve Taraftar Düzenlemeleri

Galatasaray - Beşiktaş mücadelesi, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45’te atv kanalında canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş taraftarları doğu ve kuzey tribünlerinde, Galatasaray taraftarları ise güney ve batı tribünlerinde yer alacak. 

Hazırlık Maçları ve Takım Performansları

Galatasaray, Avusturya kampında Lask Linz, Düsseldorf, Trencin ve Lecce ile karşılaşarak 3 mağlubiyet ve 2 galibiyet aldı. Beşiktaş ise Shakhtar Donetsk, Grazer AK, Bandırmaspor, Gençlerbirliği ve Sakaryaspor ile oynadığı hazırlık maçlarında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın Muhtemel 11'leri

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Zaha, Icardi  
Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile

Tarihi Rekabet ve Geçmiş Karşılaşmalar

Galatasaray ve Beşiktaş, 356. kez karşı karşıya gelecek. 1924’ten bu yana devam eden rekabette Galatasaray 127, Beşiktaş ise 114 galibiyet elde etti. Süper Kupa'da ise iki takım 9. kez karşılaşacak. Geçmiş 8 Süper Kupa karşılaşmasında Galatasaray 4, Beşiktaş ise 2 kez galip geldi.

Galatasaray Üst Üste Kupa Peşinde

Geçen sezon Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesiyle Süper Kupa’nın sahibi olan Galatasaray, bu sezon da kupayı kazanarak başarılarına bir yenisini daha eklemek istiyor. Galatasaray’ın tarihinde 17 Süper Kupa bulunuyor.

Beşiktaş Yeni Sezona Kupa ile Başlamak İstiyor

Beşiktaş, yeni sezona yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst ve yeni transferleri ile güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Süper Kupa’yı kazanarak sezona moralli başlamak isteyen siyah-beyazlılar, taraftarlarına kupa sevinci yaşatmak istiyor.

Geçmiş Süper Kupa Kazananları

2023-2024: Galatasaray  
2022-2023: Trabzonspor  
2021-2022: Beşiktaş  
2020-2021: Trabzonspor  
2019-2020: Galatasaray  
2018-2019: Akhisarspor

Galatasaray - Beşiktaş maçı hangi kanalda? atv  
Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman?
3 Ağustos Cumartesi, saat 20.45  
Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı canlı izle 
atv’de 
Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa biletleri
Galatasaray Beşiktaş muhtemel 11'ler

HABER MERKEZİ