GÜNDEM

Tavz Köylerinin Yolları Kazalara Sebebiyet Veriyor

HÜDA PAR heyeti, Bingöl’de köylülerden ve muhtarlardan gelen sorun ve şikâyetleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ile istişare etti.

Abone Ol

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, Bingöl’ün sorun, sıkıntı ve yatırımlarının yanı sıra köylülerden ve muhtarlardan partilerine gelen sorun ve şikâyetleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ile istişare etti.

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya ve il teşkilat üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül'ü ziyaretinde Genç'in Tavz bölgesi köy yollarındaki sıkıntıları istişare etti. 
HÜDA PAR İl Başkanı Alpaya, Genç'in Tavz bölgesinde yol sıkıntılarından dolayı ölümle sonuçlanan kazaların olduğunu ve bu sorunların önüne geçmek için gerekli mercilerle istişare ettiklerini belirtti.

ZİYARETLERİMİZ DİĞER KURUMLARDA DA DEVAM EDECEK

Bu tür sorun sıkıntıları dile getirmeye devam edeceklerini belirten Alpaya, “İl Özel İdare Müdürlüğü'nü ziyaret ettik. İl müdürümüzle bazı konuları istişare ettik. Tabii ilimizin özellikle Genç ilçesinin Tavz bölgesinde yolların sıkıntılı olması sebebiyle pek çok ölümlü kazalar meydana gelmişti. Bu minvalde kuzey ilçelerimizin köylerinin su sıkıntısı konusunda da müdürümüzle istişarede bulunduk. Kendilerine bazı hususları ilettik. Bu sorunların ivedilikle yapılması konusunu kendisine söyledik. Tabi sorunlar sadece bunlar değil. Elbette ilimizin bazı sorun-sıkıntıları var. Ama ilimizde özellikle şunu da belirtmek istiyorum. Hamdolsun Allah'a köylerimizin pek çok yol sorunu çözülmüş ama bazı köylerde yol ya da su konusunda sıkıntılar var. Bunlar için de istişarelerde bulunduk ve bundan sonra da İnşallah bu sorun ve sıkıntıların takipçisi olacağız. Özellikle bizim toplumumuzun, halkımızın, köylümüzün ve her türlü sorun-sıkıntılarıyla gücümüz nispetinde İnşallah bugüne kadar dile getirdiğimiz gibi bundan sonra da gerekli yerlere ziyaretlerimiz olacak ve bunları takip edeceğiz, dile getireceğiz. Bu ziyaretlerimiz, İnşallah diğer kurumlara yönelik de devam edecek. Tabii sadece bu değil. Gerekirse bunu biz mecliste de vekillerimize de bu sorun-sıkıntıları ileteceğiz. İnşallah bu ve buna benzer sorunların çözümü için takipçisi olacağız. Allah razı olsun. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.