GÜNDEM

Toplu Taşımaya Başkasının Kartıyla Binmeye Son!

Bingöl, 2012 yılında, toplu taşıma araçlarında kullanılan eski tip validatörler tamamen değiştirilerek yolculara daha hızlı, güvenli ve verimli bir hizmet sunulacak. Bu yeni uygulamayla beraber öğrenci ve engelli bireylerin kullandığı ücretsiz ve indirimli kartları başkası tarafından kullanılamayacak.

Abone Ol

Bingöl, 2012 yılında, toplu taşıma araçlarında kullanılan eski tip validatörler tamamen değiştirilerek, daha gelişmiş ve son teknolojiye sahip yeni validatörler hizmete sunuldu. Bu değişimle birlikte toplu taşıma sisteminde büyük bir dönüşüm sağlanarak, yolculara daha hızlı, güvenli ve verimli bir hizmet sunulması amaçlanıyor.

SADECE HAK SAHİPLERİ FAYDALANACAK

Yeni validatörlede veri tanıma sistemi ile birlikte, özel olarak üretilmiş kartlar yalnızca hak sahipleri tarafından kullanılabilecek. Bu, öğrenci ve engelli bireylerin toplu taşımada karşılaştıkları zorlukları minimize ederken, haksız kullanımların da önüne geçilmesini sağlayacak. Bu yeni uygulamayla beraber öğrenci ve engelli bireylerin kullandığı ücretsiz ve indirimli kartları başkası tarafından kullanılamayacak.

KAYNAK: EYLEM ÖZEN