Bursa Yıldırım'da İlaçlama Çalışmaları Sürüyor Bursa Yıldırım'da İlaçlama Çalışmaları Sürüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye buluşmaları kapsamında Bingöl'de düzenlenen basın ve üç kademe teşkilat buluşmasında açıklamalarda bulundu. Programa AK parti milletvekilleri Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata ve Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkanda katıldı.

Konuşmasında Bingöl’e yapılan yatırımları rakamlarla anlatan Uraloğlu, Bingöl’de ulaştırma ve altyapı anlamında yapılan projelere dikkat çekti. Uraloğlu, "2002 yılında Bingöl’de sadece 5 km bölünmüş yol vardı, bugün bu rakam 238 km’ye ulaştı. Sıcak asfalt ise hiç yoktu, şimdi 188 km var. Bingöl’de tünel yokken, bugün 3,5 km tünel yapılmış durumda. 9 ayrı karayolu projesi de devam ediyor" dedi.

BİNGÖL’ÜN DURUŞU BİZE GÜÇ VERİYOR!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bingöl’ün Türkiye’de ve bölgede önemli bir dik duruş sergilediğini vurguladı. Türkiye buluşmaları kapsamında yapılan konuşmasında, "Bingöl, kurulduğundan bu yana Cumhurbaşkanımıza en üst düzeyde destek verdi. AK Parti’ye her koşulda sahip çıktı ve bu duruşu bize güç veriyor," dedi.

Oraloğlu, Bingöl’e yönelik hizmetlerin devam edeceğini belirterek, "Bingöl için daha yapmamız gereken çok şey var. Bütün ekibimizle birlikte sizlerin dertleriyle dertlenmeye ve şehre en iyi hizmeti sunma gayreti içerisinde olacağız," ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ