Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi Turnuvası Tamamlandı Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi Turnuvası Tamamlandı

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda, Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı ve Cemiyet Sekreteri Ali Yıldırım tarafından karşılanan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Kent ile ilgili güncel konuların konuşulduğu ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, “Gazeteciler Cemiyeti’ne uzun zamandır plânladığımız ziyaretimizi ancak bugün zaman yaratarak gerçekleştirdim. Cemiyet Başkanımız Sn. Mahmut Arda, Gazeteciler Cemiyeti Sekreteri Ali Yıldırım ve Kenthaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ömer Şanlı ile yaptığımız görüşmede, cemiyetin çalışmaları, gazetecilik mesleğinin zorlukları ve geleceğe yönelik projelerini dinledim. Bingöl’e gündemiyle ilgili sohbet ettik. Yapıcı öneri, eleştiri ve beklentilerini aldık. Sıcak ve samimi ev sahipliğiniz için sizlere teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum. Mahmud beye, Ali beye ve Ömer beye misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Daha sık bir araya geleceğiz” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta’ya teşekkürlerini ileterek, basın özgürlüğü ve etik gazetecilik üzerine yapılan çalışmalardan söz etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gazeteciler, kentin sorunları başta olmak üzere hayvancılık, turizm, deprem, konut stoku, işsizlik, sağlık alanındaki sorun ve sıkıntılar konuşularak çözüm öneri sunuldu. Ziyarette kentte yapılması planlanan iş ve projelerle ilgili de fikir alışverişinde bulunuldu.

HABER MERKEZİ