GÜNDEM

Becerikli: Kiğı Belediyesi sınıfta kaldı: Laf çok, icraat sıfır!

Bingöl CHP İl Genel Meclis Üyesi Burhan Becerikli, Kiğı Belediyesi’nin hizmet eksikliklerine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Becerikli, yaptığı açıklamada, "Kiğı Belediyesi sınıfta kaldı. Laf çok, icraat sıfır!" ifadelerini kullanarak, altı aydır devam eden yerel yönetim hizmetlerinin yetersizliğine dikkat çekti.

Abone Ol

Bingöl CHP İl Genel Meclis Üyesi Burhan Becerikli, Kiğı Belediyesi’nin hizmet eksikliklerine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Becerikli, yaptığı açıklamada, “Kimse saygımızı yanlış anlamasın; gerekirse kahve hatırda, çaylar yarıda kalır, onur ediyorsak atamızdan aldığımız terbiyedendir,” ifadelerini kullandı.

“Kiğı Belediyesi Sınıfta Kaldı!”

Becerikli, altı ay önceki seçimlerden bu yana belediyenin herhangi bir iyileştirme yapmadığını vurgulayarak, “Parklarımız bakımsız, yollar bozuk, çöpler alınmıyor, temizlik sıfır. Kiğı Belediyesi başkanına ve tüm seçilmiş encümenlere dememize rağmen hiçbir şey değişmedi. Kiğılılar, mahalleli hesap soruyor,” dedi.

“Hiçbir Hizmet Alamıyoruz”

“Sevgili Kiğı halkım, maalesef Kiğı Belediyesi çalışmıyor. Hiçbir hizmet alamıyoruz. Koskoca belediye, bir çöp konteyneri bile veremez hale geldi. Bu millet size oy verdi; altı aydır neredesiniz?” diyen Becerikli, vatandaşların hizmet beklediğini ve verilen sözlerin yerine getirilmediğini belirtti.

Becerikli, mevcut belediye başkanı ve meclis üyelerinin ilçede suların akmadığını, yolların bozuk olduğunu ve halkın perişan durumda olduğunu söyledi. “Öğrenciler ve emekliler isyan ederken, yetkililer ve parti temsilcileri neden milletin ahını alıyor?” diye sordu.

“Mezbaha Problemi Çözüme Kavuşmadı”

Becerikli, yıllardır çözülmeyen mezbaha probleminin de hala atıl durumda olduğunu ifade ederek, “Şu anki mezbaha dört yıldır yapılma aşamasında olup hiçbir gün faaliyet göstermemiştir. Elektriği ve suyu yoktur; bu durum halkımızın sağlığıyla oynuyor,” dedi. Becerikli, “Sokakların bozukluğundan vazgeçtik, bari milletin sağlığıyla oynamayın,” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER MERKEZİ