Aile ve Sosyal Hizmetler (ASH) Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından koruma ve bakım altında bulunan çocuklara yönelik Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 8-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Türkiye 6. Voleybol Turnuvası'nda Bingöl'ü temsil eden Bingöl ASH Kız Takımı, 'Türkiye Şampiyonu' oldu.
Türkiye Voleybol Turnuvası'nda mücadele eden Bingöl kız takımı, sırasıyla İstanbul, Aydın ve Kırıkkale ekiplerini farklı skorlarla yenerek yarı finale adını yazdırdı. Bingöl kız takımı, yarı final müsabakasında Malatya ASH'yi 3-0 yenerken; finalde ise ikinci kez karşılaştığı İstanbul ASH'yi 3-2 yenerek namağlup bir şekilde Türkiye Şampiyonluğu'nu ilân etti.

VALİ USTA, ŞAMPİYONLARI KUTLADI

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, sosyal medya hesabından 've Anneler Günü'nde güzel haber geldi... Bizim çocuklar şampiyooonnn!' başlıklı paylaşımında "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği Türkiye Voleybol Turnuvası'nda Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler 'Kız Takımımız' finalde İstanbul’u 3-2 yenip  destan yazdı ve 5’te 5 yaparak namağlup Türkiye Şampiyonu oldu. Kızlar;  Bingöl'e yaşattığınız bu gurur ve sevinç için sizlere teşekkür ediyoruz. Bingöl'de sizleri çoşkuyla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
EROL YILMAZ