İş İnşanı Bingöl’e Okul Yapacak İş İnşanı Bingöl’e Okul Yapacak

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Genç Meslek Yüksekokulu müdürlerinin devir teslim törenlerine katıldı. Törende önemli değişiklikler yapıldı. Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bahri Patır görevini Prof. Dr. Erdal Kaygusuzoğlu’na, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yaşar Baş ise görevini Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Uslu’ya devretti. Genç Meslek Yüksekokulu'nda ise Doç. Dr. Ece Altunbaş Şahin, görevi Doç. Dr. Serdal Poçan’a devretti.

Prof. Dr. Erdal Çelik, törende yaptığı konuşmada, yeni atanan yöneticilere başarı dileklerini ileterek üniversitenin misyonunu daha ileri taşımak için yapılacak çalışmaların önemine vurgu yaptı. Akademik kadronun dayanışma ve işbirliği içinde daha güçlü bir geleceğe yürüyeceğini belirtti. Ayrıca, yeni dönem hedeflerine dair stratejilerini paylaştı.

Devir teslimin ardından yeni müdürler, görev aldıkları birimlerde planladıkları projeler ve yenilikler hakkında Rektör Çelik’e bilgi verdi.

Whatsapp Image 2024 10 15 At 11.32.38