Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, il genelinde Emniyet ve Jandarma tarafından yürütülen çalışmaların yer aldığı haftalık asayiş raporunu açıkladı.

8 KİLO ESRAR, 19 BİN KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ

Vali Usta, yurt genelinde olduğu gibi zehir tacirlerine karşı sürdürülen kararlı operasyonlar kapsamında 5-12 Ağustos tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından

Uyuşturucu8 kilo toz esrar, 29,72 gram metamfetamin, 24,83 gram esrar, 19 bin 172 kök kenevir bitkisi, 1 adet bıçak ve 1 adet içme aparatı ele geçirildiğini açıkladı.

Gazze'deki Soykırım, 3. Dünya Savaşı'nı Aratmayacak Nitelikte Gazze'deki Soykırım, 3. Dünya Savaşı'nı Aratmayacak Nitelikte

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan denetimlerde ise 26’sı yabancı uyruklu toplam 94 bin 163 şahsın sorgulandığını belirten Vali Usta, 445 aranan şahsın tespit edildiğini, 5 gözaltı ve 7 tutuklama yapıldığını söyledi. Vali Usta, 16 bin 579 aracın denetlendiğini, bin 614 araca cezai işlem uygulandığını, 80 aracın ise trafikten men edildiğini kaydetti.

ROKETATAR VE BOMBAATAR MUHİMMATLARI ELE GEÇİRİLDİ

Vali Usta, Emniyet ve Jandarma ekiplerince icra edilen faaliyetlerde ayrıca 2 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet şarjör, 69 adet tabanca fişeği, 1 adet roketatar mühimmatı, 21 adet bombaatar mühimmatı ele geçirildiğini belirtti.

Uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları başarıyla gerçekleştiren Emniyet ve Jandarma ekiplerini tebrik eden Vali Usta, “Amacımız; hemşerilerimizin de yardımlarıyla Bingöl’ümüzü daha güvenli ve huzurlu bir kent yapmaktır. Halkımızın huzurunu kaçıranların peşindeyiz. Huzur ve güven operasyonlarımız aralıksız devam edecektir” dedi.

HABER MERKEZİ