Bingöl'de geçtiğimiz günlerde etkili olan yağışlarda biriken su, Belediye Konferans Salonu'nu göle çevirdi. Prof. Dr. Naci Görür'ün katılacağı 'deprem' konulu konferans öncesinde salonun zemininde biriken suyu, belediye personeli kovalarla tahliye etmeye çalıştı.
Bingöl'de geçtiğimiz günlerde etkili olan yağışların etkisiyle Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nu su bastı. Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür'ün bugün saat 15.00'de konuşmacı olarak katılacağı 'deprem' konulu program öncesinde Belediye Konferans Salonu zemini su göletine dönerken, tahliye için su pompasının arızalı olmasından
dolayı salonda biriken su personel ve konferansa katılanlar tarafından kovalarla tahliye edilmeye çalışıldı.
Belediye Konferans Salonu'nun zemininde biriken ve gölet halini alan suyun tahliyesi için konferans öncesinde personel seferber oldu.
KONFERANS SALONUNUN SU ALTINDA KALMASI TEPKİLERE NEDEN OLDU
Bingöl Belediyesi binasındaki konferans salonunun su altında kalması tepkilere neden oldu. Katılımcılar, belediye binasındaki konferans salonunun önceki yıllarda da su altında kaldığını hatırlatarak binada gerekli önlemlerin alınması gerektiğini belirtti.