GÜNDEM

Bingöl’de 'Görgü Ve Protokol' Eğitimi Verildi

Bingöl’de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın talimatıyla, Cumhurbaşkanlığı Protokol Birimi'nden Öğr. Gör. Hayri Çelebi tarafından kamu çalışanlarına yönelik 650 kişinin katıldığı iki oturumda 7 saat süren "Görgü ve Protokol Kuralları" eğitimi verildi.

Abone Ol

Bingöl’de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Eğitim Yayın Daire Başkanlığının talimatı ve Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün koordinasyonuyla, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı Protokol Birimi görevlisi Öğr. Gör. Hayri Çelebi tarafından “Görgü ve Protokol Kuralları” eğitimi verildi. Müftülük Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitim, 650 kişilik bir katılımcı grubuna iki oturumda toplam 7 saat sürdü.

Eğitimin sabah oturumu, Vali Vekili Malik Çalışır ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy’un açılış konuşmalarıyla başladı. Kamu kurumu müdürleri ve Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü çalışanlarının katıldığı eğitim, öğleden sonra da il genelindeki kamu kurumlarında çalışan idarecilere ve diğer çalışanlara yönelik devam etti. Milli Eğitim Müdürlüğü idarecilerinin yoğun katılımıyla eğitim programı sona erdi.

HABER MERKEZİ