Bingöl DEVA Partisi İl Başkanı Nihat Baraç, Bahçelievler Mahallesi Atatürk İlköğretim Okulu'nun yıkılması ve öğrencilerin çevre okullara gönderilmesi konusunda yetkililere eleştirilerde bulundu.

"GÜÇLENDİRME YAPILDI, YİNE DE YIKILDI"

Baraç, 2013 yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından milyonlarca lira harcanarak güçlendirilmiş olan okulun, 2023 yılı başında yıkıldığını ve öğrencilerin çevre okullara gönderildiğini belirtti. Okulun en kısa sürede tekrar ihale edilerek hizmete açılacağı sözünün verildiğini, ancak bugüne kadar herhangi bir işlem veya ihale yapılmadığını söyledi.

"YETKİLİLER DURUMDAN HABERDAR MI?"

Ticaret'ten 327 Milyonluk 'Fahiş Fiyat' Cezası! Ticaret'ten 327 Milyonluk 'Fahiş Fiyat' Cezası!

Baraç, "İlimizin iktidar vekilleri ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz'ın bu gibi durumlardan haberleri var mı? Varsa neden bir an önce çözüm üretip bunca öğrenci ve velilerin isteklerini yerine getirmek çok mu zor? Hala neyi bekliyorsunuz?" ifadelerini kullandı. Mevcut okulun ihalesinin ne zaman yapılacağını ve maliyetle ilgili paranın temin edilerek kısa süre içinde bitirileceği tarihi açıklamalarını beklediklerini de sözlerine ekledi.

"BU İŞİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

DEVA Partisi İl Başkanı olarak bu işin takipçisi olacaklarını beyan eden Baraç, yetkililerin bir an önce harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.

HABER: EYLEM ÖZEN