ADAKLI

Bingöl’de Plânlı Elektrik Kesintileri: 9 Eylül 2024 Tarihinde Hangi İlçelerde Kesinti Olacak?

Bingöl'de 9 Eylül 2024 Pazartesi günü Fırat EDAŞ tarafından yatırım ve bakım çalışmaları nedeniyle plânlı elektrik kesintileri yapılacak. Bingöl’ün hangi köylerinde elektrik kesintisi olacak? Bingöl’ün hangi ilçesinde elektrik kesintisi olacak? Bingöl’ün köyünde elektrik kesintisi var mı?

Abone Ol

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Bingöl’de güncel elektrik kesintilerini duyurdu. Bingöl’ün hangi ilçesinde elektrik kesintisi olacak? Bingöl’ün köyünde elektrik kesintisi var mı? Bingöl’de elektrik kesintileri var mı? Bingöl’de elektrik kesintisi olacak mı? Genç’te elektrik kesintisi olacak mı? Solhan’da elektrik kesintisi olacak mı? Karlıova’da elektrik kesintisi olacak mı? Adaklı ’da elektrik kesintisi olacak mı? Yedisu’da elektrik kesintisi olacak mı? Kiğı’da elektrik kesintisi olacak mı? Yayladere’de elektrik kesintisi olacak mı?

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl’ün merkez ve köyleri ile bazı ilçelerinde 9 Eylül 2024 Pazartesi günü (yarın) plânlı elektrik kesintileri yapılacak. Fırat EDAŞ'ın yatırım ve işletme bakım çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek elektrik kesintileri kapsamında merkez ve merkeze bağlı köyler ile Adaklı ilçesine bağlı bazı köylerde belirli saat aralıklarında elektrik kesintisi uygulanacak. 

HANGİ MAHALLE, KÖY VE İLÇEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK?

Yapılacak çalışmalar kapsamında yarın Bingöl merkeze bağlı Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi ile Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde 9.00-14.00 saatleri arasında, merkeze bağlı Yolçatı Köyü'nde 9.00-16.00 saatleri arasında; Yolçatı Köyü'nde 9.00-16.00 saatleri arasında; Küçüktekören Köyü Merkez mevkii ve Aşağı Zeynep Mezrası, Akdurmuş Köyü ve Dikme Mezrası, Yeşilköy, Düzyayla Köyü Merkez Mevkii, Erentepe, Balpınar, Az, Çiçekyayla, Haziran, Altınışık, Çavuşlar Köyü Yeni Yerleşim ve Güzel mevkiilerinde 9.30-15.30 saatleri arasında; Adaklı ilçesine bağlı Elmadüzü, Çevreli ve Kaynakdüzü köylerinde de 10.00-17.00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi yapılacak.