Bingöl’de bugün gerçekleştirilen ve üç yılda bir yapılan Sanayi Sitesi Başkanlığı seçiminde, yeni başkan olarak İbrahim Savuş seçildi. Seçim sürecinin ardından yaptığı açıklamada Savuş, genç ve dinamik bir kadro ile sanayinin ihtiyaçlarına odaklanacaklarını belirtti.

Genç ve Dinamik Kadro ile Yeni Bir Dönem

İbrahim Savuş, yeni yönetimin Bingöl sanayisine hayırlı olmasını dileyerek, "Yeni yönetimimizin Bingöl sanayisine katkı sağlayacağına inancım tam. Hep birlikte çalışarak, sanayimizi daha güçlü ve rekabetçi bir hale getireceğiz" ifadelerini kullandı.

 Savuş, genç ve dinamik bir kadro kurduklarını belirterek, sanayinin ihtiyaçlarına odaklanacaklarını vurguladı. Savuş, "Sanayimizin karşılaştığı her türlü sorunla yakından ilgileneceğiz ve çözüm üretmek için var gücümüzle çalışacağız. Amacımız, Bingöl sanayisini daha ileriye taşımak ve bu süreçte genç kadromuzla birlikte yenilikçi adımlar atmak" dedi.

Eski Başkan Sayim Yaya'ya Teşekkür

Yeni başkan Savuş, göreve başlamasıyla birlikte eski Sanayi Başkanı Sayim Yaya'ya Bingöl sanayisine kazandırdığı değerler ve yaptığı katkılar için çok teşekkür etti.

16 Şehre Yeni Vali 16 Şehre Yeni Vali

Sanayinin Yeni Yönetim Kurulu;

BAŞKAN

İbrahim Savuş

ASİL ÜYE

1)Ersin Gür

2) Mustafa İnci

3) Cuma Pınar

4)Adem Arpa

YEDEK ÜYE

1)Mahmut Baraç

2)Serhat Çelik

3)Uğur Güner

4)Hadi Buyankara

5) Rüştü Şanlı

HABER MERKEZİ