Kulakta Sıvı Birikiminin Tedavisi Kulakta Sıvı Birikiminin Tedavisi

Sağlık Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünde 2018 yılından beridir hukuk müşaviri olarak görev yapan Bingöllü hemşerimiz Hakan Bozkurt, yapılan atama ile Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı.
HAKAN BOZKURT KİMDİR?
Hakan Bozkurt, 1979 yılında Bingöl Merkez’de doğdu. İlköğretim ve ortaöğretimini Bingöl’de tamamladıktan sonra 1998 yılında başladığı Hukuk Fakültesi eğitimini 2002 yılında tamamlayarak mezun oldu. 
2001 yılında Sağlık Bakanlığı kadrolarına atanmış olup, 2005 yılında Personel Genel Müdürlüğünde raportör hukukçu olarak görev yaptıktan sonra, 2009 yılında Bakanlık Hukuk Müşaviri olarak görev almış, 2012 yılında Türkiye Halk Sağlığı Kurumunun kuruluş sürecinde görev alarak Kurum Hukuk Müşaviri görevini yürüttü. Bu süreçte birinci basamak sağlık hizmetleri ile aile hekimliği mevzuat çalışmalarına ve eğitimlerine katkı sağlayan Bozkurt, 2018 yılında Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Hukuk Müşaviri kadrosu ile atandı. Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Koordinatör Hukuk Müşaviri olarak; mevzuat çalışmaları, hukuki görüş süreçleri ve muhakemat iş ve işlemlerini yürüttü.
İş Hukuku, Ticaret Hukuku, Tüketici Hukuku, Sağlık Hukuku, Sigorta Hukuku, Bankacılık/Finans hukuku alanlarında uzman arabuluculuk eğitimi alan Bozkurt, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı.
(Haber Merkezi)