12 Bingölspor'a Almanya'dan Transfer 12 Bingölspor'a Almanya'dan Transfer

Bingöl Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Futbol Okulu, 150 genç yeteneğe futbol becerilerini keşfetme ve geliştirme fırsatı sunuyor.

15. GELENEKSEL YAZ FUTBOL OKULU

Bingöl Belediyesi, geleneksel hale getirdiği yaz futbol okulunun bu yıl 15’incisini düzenliyor. Uzman antrenörler kontrolünde, 11-14 yaş grubundaki çocuklar gruplar halinde eğitime alınıyor. Saha içinde ve dışında birbirinden değerli deneyimler kazanan çocuklar, geleceğin yıldızları olma yolunda ilerliyor.

Whatsapp Image 2024 06 29 At 13.09.23 (1)

BELEDİYE AÇIKLAMASI                                

Yaz futbol okuluna ilişkin belediyeden yapılan açıklamada, "Çocuklarımızın futbol aşkını pekiştirmeyi ve onların sportif gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Genç yetenekler, uzman antrenörler eşliğinde teknik ve taktik becerilerini geliştirirken, takım ruhu ve sporun disiplini gibi önemli değerleri de öğreniyorlar. Bingöl Belediyesi olarak, geleceğin yıldız futbolcularını yetiştirmenin ve onlara destek olmanın gururunu yaşıyoruz. Futbol okulumuza katılan tüm çocuklarımıza başarılar diliyor, onların bu yolda her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyoruz." ifadelerine yer verildi.

HABER MERKEZİ