• DOLAR 34,06 %-0.05
  • EURO 37,86 %-0.17
  • ALTIN 2.793,80 %-0.32
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 61.542 %2.78
  • ETHERIUM 2.396 %3.35
16°

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Haberleri

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı haberleri ve güncel Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı gelişmeleri, Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile ilgili tüm video, Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı fotoğrafları ve Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı haberleri Bingöl Kent Haber Gazetesi | Bingöl Haber Sitesi | Bingöl Son Dakika Haberleri | Bingöl Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım programlarıyla vatandaşlara desteğini sürdürüyor. Eşini kaybeden kadınlara destek şartları? Kadınlara yönelik gerekli şartları...

GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın başlattığı yeni sosyal yardım programı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara 2 bin lira destek sağlanacak.

GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda uzman olarak görev yapan Sabit Kılıç, Türkiye'nin ilk görme engelli hakim yardımcısı olarak görev aldı.

GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı işbirliği protokolü imzaladı.

GÜNDEM

Millî Eğitim Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı; öğrenci, veli ve okul ilişkilerini güçlendirmek için işbirliği protokolü imzaladı.

Teknoloji

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından elektronik ortamda 'Dijital Aile' mobil uygulaması hayata geçirildi.

GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuk bakım kuruluşlarındaki kalite standartlarının artırılması kapsamında Gaziantep'te 'Çocuk Kampı' düzenleyecek.

GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere aylık 2 bin 648 liraya kadar sosyal yardım ödemesi yapacak. Detaylar haberimizde...

GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarının ücretsiz seyahat haklarının kullanımını kolaylaştırdı.

EĞİTİM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bakım ve korumasındaki 966 gençten 421’i Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile üniversiteye yerleşti.

SPOR

Aydın Çocuk Evleri Futbol Takımı, 9-12 Ağustos tarihlerinde Polonya’da düzenlenecek 2024 Bakım Evinde Kalan Çocuklar Dünya Kupası’nda mücadele edecek.

GÜNDEM

Kurban Bayramı Dolayısıyla Öne Çekilen Evde Bakım Yardımı Ödemeleri ne zaman yapılacak? Mayıs 2024 evde bakım ödemleri ne zaman yapılacak?...