GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Beraberlik Mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Birlik beraberlik içerisinde geleceğe yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de katıldığı cami açılışında, "Bu milletimizin birliği, beraberliği ve kardeşliğinin de çok güzel bir nişanesidir. Gönlümüz, tarihimiz ve geleceğimiz bir. Birlik beraberlik içerisinde geleceğe yürümeye devam edeceğiz" dedi.
Bingöl’e gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Hisarcıklıoğlu Camii’nin açılışına katıldı. Açılışa; Yılmaz’ın yanı sıra Vali Ahmet Hamdi Usta, AK Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Türkiye Sanayi Odaları Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, açılışta yaptığı konuşmada, "Bir deprem olduğunda camilerdeki insanlarımızın canı riske girecekti. Müftümüz bir çalışma yaptırdı. 10 cami yıkılarak yeniden inşa edildi. Çeşitli bakanlıklar ve hayırseverlerin destekleri oldu. Hisarcıklıoğlu ailesi 'bizim de bu çorbada tuzumuz olsun' dedi. TOBB bütçesinden değil, kendi şahsi varlıklarından 'böyle bir hayır işi yapalım dedi'. Aslında bu milletimizin birliği, beraberliği ve kardeşliğinin de çok güzel bir nişanesidir. Gönlümüz, tarihimiz ve geleceğimiz bir. Birlik beraberlik içerisinde geleceğe yürümeye devam edeceğiz. Bu yönüyle de çok anlamlı bir hayır işi olduğunu ifade etmek istiyorum. İlim adamları ve alimlerimiz daha iyi bilirler. Defterinin açık kalması diye bir hadise var. İşlediğiniz sevapların bir kısmı başlayıp bitiyor. Bir kısmı da sürekli bir şekilde size bir mükafat getirmeye devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de böyle eserlerdir. Bu eser durduğu sürece, insanlar gelip ibadet ettiği sürece Hisarcıklıoğlu ailesinin sevap defteri açık kalmaya devam edecek” diye konuştu.