Bingöl'de 8 Kadrolu Personel Alınacak Bingöl'de 8 Kadrolu Personel Alınacak

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu ve beraberindeki parti yöneticilerinden oluşan heyet, Solhan ilçesindeki temasları kapsamında Kaymakam Muhammed Çetin ve Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız'ı makamında ziyaret etti. 
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Emiroğlu, Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, İlçe Başkanı Selahattin Uyar ve parti yöneticilerinden oluşan heyet, Solhan Kaymakamlığı, Solhan Belediye Başkanlığı ile ilçedeki bazı kurumları ziyaret etti. 
Solhan ilçesindeki ziyaretleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Emiroğlu, "Bingöl merkez ve ilçelerimizde kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve halkımızı ziyaret ederek sadece seçim döneminde değil diğer zamanlarda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çeşitli vesilelerle hallkımızla biraraya geliyoruz. Memleketimizin sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi alarak, ilgili kurumlar nezdinde çözüme kavuşturulması için gayret sarfediyoruz" dedi. 
Emiroğlu, "Siyaset anlayışımızı kardeşlik ve hizmet üzerine tesis etmiş bir şuurla hareket ediyoruz. Toplumun maddi ve manevi kalkınması için HÜDA PAR olarak her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız memleketimize hizmet etmek; Derdimiz, milletimizin hem dünya ve hem de ahiret saadeti için çabalamaktır. Bu memleket hepimizin... Her yönden iyi bir yere gelmesi için herkes üzerine düşeni yapmalı!" diye konuştu. 

Kaynak: HABER MERKEZİ