Bingöl’ün Karlıova ilçesi, uzun süredir beklenen doğalgaz hizmetine kavuşmaya bir adım daha yaklaştı. İlçede bir süredir devam eden doğalgaz çalışmalarında sona gelindi ve ilk test başarıyla gerçekleştirildi.

Ana hat ve servis hatlarının tamamlanmasıyla birlikte Turgut Özal Mahallesi belediye kademe bahçesinde kurulum test çalışmaları tamamlandı. Doğalgaz deposu için yapılan kurulum ve altyapı çalışmaları da sorunsuz bir şekilde sonuçlandı. Mühendislerin gerçekleştirdiği testlerin başarıyla sonuçlanmasının ardından kısa süre içinde doğalgazın servislere verileceği bildirildi.

EMEKLİ OLACAKLAR İÇİN ÖNEMLİ BİLGİ! EMEKLİ OLACAKLAR İÇİN ÖNEMLİ BİLGİ!

Karlıova kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada;

“Uzun süredir heyecanla beklediğimiz “Doğalgaz”a nihayet ilçemiz kavuştu. Gerek hava kirliliğinin azalması gerekse ekonomik kaynak kullanımı adına oldukça önemli bir unsur olan bu  gelişmede öncü olan,başta Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Cevdet YILMAZ beyefendi olmak üzere Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Alparslan BAYRAKTAR’a, Milletvekillerimiz Sn. Feyzi BERDİBEK ve Sn. Zeki KORKUTATA’ya ve emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum. İlçemize hayırlı olsun…”

 HABER MERKEZİ