GÜNDEM

Tartar’a Protokolde Yer Verilmemesine Tepki

Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, Karlıova’da yapılan at yarışlarında Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar’a protokolde yer verilmemesine tepki gösterdi.

Abone Ol

Karlıova İlçesi’nde düzenlenen “Toklular At Yarışları Kaymakamlık Koşusu”na davet edilen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar’a protokolde yer verilmediği belirtilirken, Tartar at yarışlarını vatandaşların arasında izledi.

Tartar’a protokolde yer verilmemesine tepki gösteren Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, “Yeniden Refah Partisi "Milletimiz için biz varız!" sloganı ile kurulmuş olup, hedefimiz "Önce ahlak ve maneviyat" ilkesi ile "Yeniden Büyük Türkiye" öncülüğünde "Yeni bir dünya ve adil düzeni kurmak” düşüncesiyle yola çıkmıştır. Bizler siyasete nezaket ve zarafet getireceğimizi partimizin kuruluşundan itibaren ifade etmekteyiz.

6 Ekim 2024 Pazar günü Karlıova İlçemizde düzenlenen “2. Geleneksel At Yarışları" programına katılmak üzere protokole davet edilen Genç Belediye Başkanımız Sayın Kemal Tartar'ın daha sonra protokol listesinden adının silindiği ve kendisinin de halkımızın arasından programı takip etmesi "Milletimiz için biz varız!" sloganının gereğinin yerine getirildiği elzemdir.

Sayın Valimiz ve İlçe Kaymakamımızın bu konuyla alakalı bilgilerinin olmadığı şüphesizdir. Sayın Kemal Tartar'ın protokol listesinden adını silenler bilsin ki, halk içine gönderdiğiniz Sayın Kemal Tartar'ı yine o halk seçmiştir. Bu nedenle takdiri Bingöl halkımıza bırakıp, herkesi ülkemizin bu dönemde ihtiyacı olan nezakete davet ettiğimizi belirtmek isterim.”

(Haber Merkezi)