Türkiye Münazara Ligi Bingöl İl Finalleri yapıldı. Bingöl İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen Türkiye Münazara Ligi İl Finali'ne katılımcılar ve davetliler yoğun ilgi gösterdi. İl Finali, bilgi, tartışma ve ikna yeteneklerini sergileyen lise ve üniversite öğrencilerinin kıyasıya rekabetine sahne oldu. 

Bingöl Ünivesitesi, Proje Tanıtımı İçin Eğitim Verecek Bingöl Ünivesitesi, Proje Tanıtımı İçin Eğitim Verecek

BİNGÖL'Ü BÖLGE FİNALLERİNDE TEMSİL EDECEK TAKIMLAR

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonunda düzenlenen Türkiye Münazara Ligi Bingöl İl Seçmeleri'nde bilgi, tartışma ve ikna kabiliyetlerini sergileyen öğrenciler bölge finallerine katılmaya hak kazandı. İl Seçmeleri sonucunda lise kategorisinde Bingöl Fen Lisesi, Karşıyaka Anadolu Lisesi ve 15 Temmuz Anadolu Lisesi öğrencileri yer alırken üniversite kategorisinde ise Bingöl Üniversitesi'nden öğrenciler yer aldı. İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Loğoğlu,

Münazara1bölge finallerine katılmaya hak kazanan takımlara başarılar diledi. 

BÖLGE FİNALLERİ 21 EKİM'DE BAŞLAYACAK

Bingöl'deki İl Finali sonucunda bölge finallerine katılmaya hak kazanan takımlar, 21 Ekim-11 Kasım 2024 tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenecek olan bölge finallerinde Bingöl'ü temsil edecek. Türkiye Finali ise 29 Kasım-1 Aralık tarihlerinde Mersin'de Mehmet Akif Ersoy ve Fatih Sultan Mehmet Gençlik Kamplarında yüzyüze yapılacak. 

Kaynak: EROL YILMAZ