Bingöl'ün merkez köylerinden ve Türkiye'nin en büyük köylerinden biri olan Çavuşlar Köyü Derneği (Çavuşlar-DER), üçüncü olağan genel kurulunu 14 Temmuz 2024 Pazar günü gerçekleştirdi.

Genel kurulda, derneğin kurucu başkanı olan mevcut başkan Ahmet Kerey, tek listeyle yapılan seçimde tekrar başkan seçildi. Kerey, yeni dönemle ilgili yaptığı açıklamada, derneğin büyük oranda değişmiş yeni yönetim kuruluyla daha kurumsal ve verimli bir dönem geçireceklerini belirtti.

“ÇOK DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE SAHADA OLACAĞIZ"

Ahmet Kerey, açıklamasında şunları söyledi: "Bu gün derneğimizle 3. dönemimize giriyoruz. Büyük oranda değişmiş yeni yönetim kurulumuzla bu dönem çok daha kurumsal ve verimli bir dönem geçireceğiz. Köyümüzdeki tüm aile fertlerimizin temsilcileriyle, köy heyetimizle, muhtarımızla, değerli büyüklerimizle kısacası tüm bileşenlerimizle çok daha güçlü bir şekilde sahada olacağız."

Kerey, sivil toplum örgütlerinin toplumlar için önemine değinerek, "Köyümüzün sağlık, eğitim, spor ve sosyo-ekonomik anlamda tüm alanlarda kalıcı katkılar sunmak için bu dönemde de el ele olmaya devam edeceğiz. Özellikle bu dönemde kadın ve gençlik yapılanmalarımızı tamamlayıp köyümüzde etkin ve yetkin kişilerle ortak akılda buluşup geleceğimizi hep birlikte planlayacağız," dedi.

Kerey, konuşmasını şöyle tamamladı: "Sağlıklı ve örgütlü bir toplum için tüm bileşenlerimizle en verimli dönemin içerisinde olduğumuzu düşünüyorum. Bu dönem tüm tecrübelerin toplumun genel faydası için önemli çıktılar meydana getireceğine inanıyorum. Bu anlamda bu sorumluluğu tekrar omuzlarımızda hissettiren kıymetli köylülerimize, üyelerimize ve yönetim kurulumuza teşekkür eder, Rabbimizden hayırlı hizmetler nasip etmesini dilerim. Özelde köyümüze ve Bal Şehrimize, genelde ise ülkemize faydalı ve hayırlı hizmetler yapmak nasip olsun."

HABER MERKEZİ

3 Aylık Takip Sonrası: Tarihi Eser ve Uyuşturucu El Geçirildi 3 Aylık Takip Sonrası: Tarihi Eser ve Uyuşturucu El Geçirildi