GÜNDEM

Vali Usta: 'Geçen Yıl Yarım Kalan İşi Bu Yıl Tamamlayacağız'

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2024-2025 sezonu öncesi 12 Bingölspor'u ziyaret eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, takımın şampiyonluk hedefine dair kararlılık mesajı verdi. Geçen yıl ikincilikle sonuçlanan sezonun ardından bu yılki hedefin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Usta, "Geçen yıl yarım kalan işi inşallah bu yıl tamamlayacağız," dedi.

Abone Ol

76 ilden 153 takımın katılacağı Bölgesel Amatör Lig, 14'lü 2 grup, 15'li 4 grup, 16'lı 3 grup ve 17'li 1 grup olmak üzere toplam 10 gruptan oluştu. 5-6 Ekim 2024 tarihlerinde başlayacak Lig için hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren 12Bingölspor, ligin ilk haftasında Diyarbakır ekiplerinden Sur Belediyespor'a konuk olacak.

Vali Usta, 12 Bingölspor Futbol Takımı ve yönetimiyle bir moral yemeğinde bir araya gelerek, takımın sezon öncesi hazırlıklarına dair bilgiler aldı.

Vali Usta yaptığı açıklamada:

“Sezon öncesi 12 Bingölspor Futbol Takımı ve yönetimiyle moral yemeğinde bir araya geldik. Kadro iyi. Yönetim harika. Şehrin tüm dinamikleri takımının yanında.  Geçen yıl yarım kalan işi inşallah bu yıl tamamlayacağız. Bizi bir araya getiren Başkan Sn. Engin Öztorun’a teşekkür ederiz” ifadelerine eyer verdi.

HABER MERKEZİ