Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Muş ve Tunceli illerine hizmet sunan Et ve Süt Kurumu Bingöl Et Kombinasını ziyaret etti.

Bingöl valisi Ahmet Hamdi usta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

Bingöl Merkez, Karlıova ve Solhan'da Polis Ekiplerince 3 Şüpheli Yakalandı Bingöl Merkez, Karlıova ve Solhan'da Polis Ekiplerince 3 Şüpheli Yakalandı

“Bingöl, Elazığ, Malatya, Muş ve Tunceli illerine hizmet sunan Et ve Süt Kurumu Bingöl Et Kombinasını ziyaret ettim.

Günlük 176 büyükbaş ve 1700 küçükbaş hayvan kesim kapasitesi ile 1200 ton et depolama kapasitesine sahip kombina hakkında Kombina Müdürü Burhan Coşkun’dan bilgi aldım.

Ayrıca, piyasayı dengeleyici rol üstlenen perakende satış mağazasını da gördüm. Hijyenik ve son derece modern tesislerde kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerin vatandaşlarımızla buluşturulması yönünde yürütülen çalışmaları memnuniyetle karşıladım.

Bingöl için bir değer olan Bingöl Et ve Süt Kombinesi idareci ve çalışanlarına teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ