EĞİTİM

Vefalı Öğretmen Genç'teki Köy Okulunu Unutmadı

Bingöl'ün Genç ilçesinde geçmiş yıllarda görev yapmış olan öğretmen Beytullah Evin, köy okulu öğrencilerine kırtasiye malzemeleri gönderdi.

Abone Ol

Genç ilçesinde 1998-2003 yılları arasında görev yapan Beytullah Evin, Ordu Aybastı'daki Şehit Sadık Kütük Ortaokulu müdürü olarak köy okulu öğrencilerine kırtasiye malzemeleri gönderdi.

Ordu Aybastı'daki Şehit Sadık Kütük Ortaokulu müdürü Beytullah Evin, Yaptığı paylaşımda:  “İlçemizde 1998-2003 yıllarında görev yapan (Ordu/Aybastı) Sefalık Şehit Sadık Kütük Ortaokulu müdürü Beytullah EVİN, köy okulu öğrencilerimize hediyeler gönderdi. Beytullah EVİN:“İlk görev yerim olan Genç’te 5 yıl kaldım. Çok güzel insanlarla tanıştım, evlerini ve sofralarını açtılar. Yemek yapmasını bilmiyordum, aç kaldığım zamanlar oldu. Köylüler bana tandır ekmeği ve yemekler getiriyordu. Ben bu misafirperverliği hiç unutamadım. Bundan dolayı Genç benim memleketim olmuştur. Köy öğrencilerimize, okulumun öğretmenleri ve Aybastı halkının desteğiyle küçük de olsa hediyeler gönderdik.” İfadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ