BİNGÖL GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ

MADDE 1- Mülkiyeti İl Müdürlüğüne Ait Bingöl İli Merkez İlçesi Karşıyaka Mahallesi 1559 Ada Ve 5 Nolu Parsel Taşınmaz Üzerinde Yer Alan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda Bulunan Bir Adet Büfe ( 10 M2), Büfe Önünde Bulunan 50 (elli) M2 lik Açık Alan İle Çok Amaçlı Spor Salonuna Ait Kafeteryanın (100 M2) 1 (Bir) Yıl Süre İle Kiraya Verilmesi İşi için 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile ihaleye çıkılacaktır.
 MADDE 2-
a) İhale 26.08.2024  Pazartesi günü saat 10.30'da Bingöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü İdari Binası toplantı salonunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile yapılacaktır. İhaleye ait teknik şartname, idari şartname ve sözleşme tasarısı mesai saatleri içerisinde Karşıyaka Mahallesi Şehit Tekin Bulvarı no.3 Düzağaç Merkez/BINGOL adresinde bulunan Destek Hizmetleri İhale Biriminden ihale dosya bedeli tutarı ödendiğini gösteren banka dekontu ile teslim alabilirler.
b) İhalenin muhammen bedeli 48.000,00 TL (kırksekizbintl) ‘dir
c) İhaleye katılacak olan gerçek/tüzel kişiler TR510001002648882512545016 IBAN numaralan banka hesabına 500 TL (beşyüztl) dosya bedeli ödemek zorundalar. Ödeme yapmayan firma yetkililerine ihale dosyası teslim edilmeyecektir.
MADDE 3- İhaleye katılmak isteyenlerin aşağıdaki belgeleri 26.08.2024 Pazartesi günü saat 10.30'a kadar Destek Hizmetleri Birimine teslim etmeleri ve ihale günü saatinde ihalenin yapılacağı adreste hazır bulunmaları gerekmektedir. İhale saatinden sonra posta ya da elden gelen ihale dosyaları idarece teslim alınmayacaktır.

  1. Tebligat için kanuni ikametgâh adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi,
  2. İstekli taraflardan her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname. Söz konusu alanın gezilip görüldüğü ve Şartnameyi tamamen okuduğunu ve buna göre istekli oluşunu bildirir dilekçe vermesi,
  3. Gerçek Kişi ise, 2024 yılında alınmış Noter tasdikli imza beyannamesi, vekâleten katılması halinde 2024 yılında alınmış Noter tasdikli vekâletname ile vekilin Noter onaylı imza örneği.
  4. Gerçek Kişi ise, Nüfuz Cüzdanı sureti,
  5. Gerçek ve Tüzel kişiler için, 2024 vizeli Ticaret, Sanayi Odası ve/veya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Belgesi,
  6. Tüzel Kişi ise; İlgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir. Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
  7. İhale doküman satın alındığına dair form ve bedelinin İdarenin hesabına yatırıldığına dair dekont,
  8. Geçici teminatın İdare hesabına yatırıldığına dair dekont veya Geçici Teminat Mektubu,
  9. İsteklinin Devlet İhalelerine katılmaktan yasaklı olmadığına dair yazılı taahhütname,
  10. İhale tarihi itibariyle SGK ve Vergi dairesinden alınacak borcu yoktur yazısı,
  11. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilir.

Yukarıdaki şartların mevcut olmadığı sabit olduğu takdirde sözleşme fesih edilerek teminat gelir kaydedilecektir.
MADDE 4- Firma ihaleye muhammen bedelin % 3'ü kadar geçici teminat bedelini ihale tarihine kadar TR140001002648882512545003 IBAN hesabımıza yatırmalı ve ihale dosyasının içinde diğer evraklar ile idareye sunmalıdır.
MADDE 5- İşin başlama süresi: sözleşme imzalanmasına müteakip 5 iş günü içerisinde yer teslimi yapılacaktır. Yer tesliminden sonra 10 gün içerisinde işe başlanacaktır. İşin bitiş süresi 1 yıldır.
Kurumun hesabına yatırılacak her türlü para yatırılırken açıklama kısmına ihale adı vb. bilgiler yazılacaktır. İdare gerekçesini kararda belirtmek sureti ile ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İhale kararına itiraz edilemez.

#ilangovtr Basın No ILN02075671