Hizmet Üretim Endeksinde Azalma Kaydedildi Hizmet Üretim Endeksinde Azalma Kaydedildi

6 Şubat Kahramanmaraş Depremleri dolayısıyla Bingöl'deki hak sahipliği için itiraz başvuruları 26 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasından yapılabileceği duyuruldu.
Bingöl İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden ötürü AFAD Başkanlığı tarafından daha önceki tarihlerde hak sahipliği başvurusu yapan ve hak sahipliği reddedilen vatandaşlar için 26 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında itiraz başvurusu yapabilmeleri amacıyla 15 günlük ek süre verildiği bildirildi. 
İtiraz başvurusunda bulunacak vatandaşların 26 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında e-devlet üzerinden ya da AFAD il müdürlüklerindeki hak sahipliği başvuru merkezlerinden bizzat kendileri veya kanuni vekilleri aracılığıyla resmi itiraz müracaatlarını yapmaları gerektiği belirtildi. Müracaatların tamamlanması ile birlikte mevzuat gereğince oluşturulacak Hak Sahipliği İnceleme Komisyonları tarafından sunulan belgeler ve kanuni hak sahibi olabilme koşulları dikkate alınarak hak sahibi kabul edilenlerin ve hak sahibi kabul edilmeyenlerin belirleneceği; Ayrıca, yeniden hasar tespiti ve yeni hak sahipliği başvurusu alınmayacağı kaydedildi. 
HABER MERKEZİ