Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Bingöl’de güncel elektrik kesintilerini duyurdu. Bingöl’ün hangi ilçesinde elektrik kesintisi olacak? Bingöl’ün köyünde elektrik kesintisi var mı? Bingöl’de elektrik kesintileri var mı? Bingöl’de elektrik kesintisi olacak mı? Genç’te elektrik kesintisi olacak mı? Solhan’da elektrik kesintisi olacak mı? Karlıova’da elektrik kesintisi olacak mı? Adaklı ’da elektrik kesintisi olacak mı? Yedisu’da elektrik kesintisi olacak mı? Kiğı’da elektrik kesintisi olacak mı? Yayladere’de elektrik kesintisi olacak mı?

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, 6 Eylül 2024 Cuma günü Bingöl’ün bazı ilçelerinde yatırım ve bakım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Kesintiler, farklı ilçelerde belirli saat aralıklarında gerçekleştirilecek.

GENÇ İLÇESİ ELEKTRİK KESİNTİSİ

 Genç ilçesine bağlı Doğanca köyü ve çevresinde, 6 Eylül Cuma günü saat 09:00 ile 12:00 arasında 3 saat sürecek bir elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintiden etkilenecek köy ve mahalleler şunlardır: Doğanca Köyü Akyumak Mevkii, Karcı Köyü Doğanca Mevkii, Şehittepe Köyü Merkez Mevkii, Doğanca Köyü Merkez Mevkii, Arpa Çay Mevkii, Eski Köy Mevkii, Tepecik Mevkii, Yeşildere Mahallesi, Keklikdere Köyü Merkez Mevkii, Çevirme Köyü, Sarısaman Köyü Merkez Mevkii, Yazkonağı Köyü Merkez Mevkii, Sağgöze Köyü Merkez Mevkii, Yolaçtı Köyü Coşkunlar Mevkii, Yolaçtı Köyü Merkez Mevkii, Toklu Mevkii, Geyikdere Köyü Merkez Mevkii, Kaymaz Mezra, Doğanlar Mezra ve Kanatlı Mezra.

YEDİSU İLÇESİ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Büyükşehir'den Sakaryalılara Ücretsiz Terapi Hizmeti Büyükşehir'den Sakaryalılara Ücretsiz Terapi Hizmeti

 Yedisu ilçesine bağlı Gelinpertek ve Ayanoğlu köylerinde, aynı gün saat 10:00 ile 17:00 arasında 7 saatlik bir elektrik kesintisi uygulanacak. Kesinti, işletme onarım çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilecek.

KARLIOVA İLÇESİ ELEKTRİK KESİNTİSİ

 Karlıova ilçesi Seyrantepe Mahallesi’nde 6 Eylül Cuma günü saat 09:00’da başlayacak olan elektrik kesintisi, 7 saat sürecek ve saat 16:00’da sona erecek. Kesinti, yatırım çalışmaları kapsamında yapılacak.

MERKEZ İLÇE ELEKTRİK KESİNTİSİ

 Bingöl şehir merkezine bağlı İçmeler Mahallesi’nde de 6 Eylül Cuma günü saat 09:00 ile 12:00 arasında 3 saat sürecek bir kesinti planlanıyor. Bu kesinti, işletme tamir ve bakım çalışmaları kapsamında yapılacak.

KAYNAK: GÜNCEL KESİNTİLER