Bingöl’de Kargo Poşetinde Gizlenmiş Uyuşturucu Ele Geçirildi Bingöl’de Kargo Poşetinde Gizlenmiş Uyuşturucu Ele Geçirildi

TMMOB Bingöl İl Koordinasyon Kurulu, deprem hazırlıkları ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla görüşerek, önerilerde bulunacak.

TMMOB Bingöl İl Koordinasyon Kurulundan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi; “Bilindiği gibi Türkiye bir deprem ülkesi Bingöl de bir deprem şehridir. Deprem riskinin yüksek olduğu Bingöl ile ilgili; art arda yaşanan sarsıntıların olduğu ve bunun sonucu olarak bilim dünyasının uyarılarını sıklaştırdığı bu süreçte halkımızın yoğun tedirginliğinin farkındayız. Deprem doğal bir doğa olayıdır. Depremi afete dönüştüren tedbirsizlik ve ihmaller silsilesidir.

Zaman kaybetmeksizin TMMOB Bingöl İl Koordinasyon Kurulu olarak ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla görüşmeler yapılacak, deprem öncesi-deprem anı-deprem sonrasına dair hazırlıklarla ilgili bilgi alışverişinde bulunulacaktır. Elde edilecek sonuçlara binaen hazırlıklar hususunda mevcut durum ve tespit edilen eksiklikler ile önerilerimiz tüm kamuoyuyla paylaşılacaktır. Bu planlamada asıl amacımız teknik meslek birliği olarak kamu kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum kuruluşlarını ve toplumu sorumlulukları hususunda dinamize etmek ve yaşanacak olumsuzluklara karşı tedbirlerimizi eksiksiz hale getirmektir. Her platformda her fırsatta ifade ettiğimiz gibi Bingöl’ün depreme hazırlanması sürecinde kentin teknik tek sivil dinamiği olarak tüm kurum ve kuruluşlarla koordinasyon içinde çalışmaya hazır olduğumuzu tekrar etmek isteriz.”

(Haber Merkezi)