Bingöl'ün Genç ilçesinde Genç Belediyesi tarafından öğrencilere tahsis edilen servis aracının 1 haftalık yol ücretini, Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Merkez Teşkilat Yardımcısı ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Mehmet Ziya Buyankara'nın karşılayacağı belirtildi. 

YKS ek tercih sonuçları açıklandı YKS ek tercih sonuçları açıklandı

BUYANKARA'DAN DESTEK AÇIKLAMASI

Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar, Bingöl’de eğitim gören öğrencilerin yaşadığı servis sorunundan dolayı öğrencilere özel servis aracının tahsis edildiğini, yol ücretinin de 10 lira olarak belirlendiğini açıklaması üzerine bir jest de Buyankara’dan geldi.
Buyankara 'x' hesabı üzerinden Genç Belediyesi’nin paylaşımını alıntılayarak yaptığı açıklamada, "5 aylık süre içerisinde Genç Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla helaline haram bulaştırmadan muhalefet olarak da hizmet edildiğini gösterdiği için Kemal Başkanımızı yürekten tebrik ediyorum. (Kabul ederseniz öğrencilerimizin 1 haftalık yol ücretini üstlenmek istiyorum.)”  ifadelerini kullandı. 

BİR EVLADIMIZIN GÜLÜŞÜNE DÜNYALARI SIĞDIRABİLMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar, duyarlılığından ötürü Buyankara’ya teşekkür ederek, “Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere öğrencilerimiz 1 hafta boyunca ücretsiz bir şekilde yararlanabilir. Bir evladımızın gülüşüne dünyaları sığdırabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ