• DOLAR 34,21 %0.21
  • EURO 37,11 %0.06
  • ALTIN 2.978,76 %0.83
  • BİST100 9.002 %0.00
  • BITCOIN 67.000 %-0.74
  • ETHERIUM 2.603 %-1.31
7°

Bingöl üniversitesi Haberleri

bingöl üniversitesi haberleri ve güncel bingöl üniversitesi gelişmeleri, bingöl üniversitesi ile ilgili tüm video, bingöl üniversitesi fotoğrafları ve bingöl üniversitesi haberleri Bingöl Kent Haber Gazetesi | Bingöl Haber Sitesi | Bingöl Son Dakika Haberleri | Bingöl Haberleri sitemizde


GÜNDEM

Bingöl Üniversitesi’nde kadın cinayetlerine karşı düzenlenen yürüyüşte öğrenciler, sloganlar ve şiirlerle toplumsal farkındalık yaratmaya çalıştı. Yürüyüş sonrası yapılan açıklamada, kadına...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik, "Bingöl'de tarım ve hayvancılığı daha ileri bir seviyeye taşıyacağız" dedi.

MERKEZ

Bingöl'deki şehit ve gazi yakınları, Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen kahvaltı programında biraraya geldi.

EĞİTİM

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 'Yerden Göğe Bilim ve Teknoloji Şenliği' 17-19 Ekim tarihlerinde Bingöl Üniversitesi'nde ziyaretçilere açık olacak.

EĞİTİM

Bingöl Üniversitesi'nde, TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü ile proje danışmanlığı protokolü kapsamında IPARD III Programı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecek.

EĞİTİM

Avrupa, Asya ve Amerika masaları oluşturarak uluslararası öğrencileri ve hocaları Bingöl Üniversitesine çekmek için çalışmalara başladıklarını belirten Rektör Çelik, “Şu...

EĞİTİM

Bingöl Üniversitesi'nde devir teslim törenleriyle üç birimde görev değişikliği gerçekleşti.

EĞİTİM

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik, Arıcılık Kompleksi ve Uygulama Laboratuvarlarını ziyaret etti.

EĞİTİM

Bingöl Üniversitesi, YÖK’ün “2024 Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu”nda üç kategoride ilk 20'ye girdi.

GÜNDEM

Bingöl balının en iyileri, 10-21 Ekim 2024 tarihleri arasında teslim edilecek bal numuneleriyle yarışacak.

EĞİTİM

Bingöl Üniversitesi tarafından düzenlenen eğitim programında, akademisyenler AB, TÜBİTAK, DAP, FKA ve Sivil Toplum Diyaloğu projeleriyle ilgili bilgilendirildi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Bingöl Üniversitesi PİKOM, Bingöl Balı’nın 'AB Tescili' alması sürecindeki yerinin yanı sıra ‘Yeni Nesil Üniversite Vizyonu’ ile çalışmalarını sürdürüyor.