Bingöl Belediyesi, PTT Kavşağı, Tugay Tepesi, Askerlik Şubesi Kavşağı Ve Kültür Kavşağı düzenlemelerin yer aldığı çalışmalara başladı.

Tugay tepesinde sürücülerin görüşünü engelleyen kotun düzeltilmesiyle başlayan projede, trafik akışı ve güvenliği arttırılacak. Askerlik Şubesi Kavşağı ve Kültür Kavşağında kapsamlı yenileme çalışmaları yapılarak, modern trafik sinyalizasyon sistemleri ve yaya geçitlerinin yapılacağı bildirildi.

Tunceli'de 4 Büyüklüğünde Deprem... Tunceli'de 4 Büyüklüğünde Deprem...

ARIKAN: ŞEHRİN TRAFİĞİNDE ÖNEMLİ BİR RAHATLAMA SAĞLAYACAK

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, projelerin başladığını duyurarak, “Şehir merkezindeki kavşaklarda başlattığımız bu önemli çalışmalar, trafiğin daha düzenli ve güvenli hale gelmesini sağlayacak. Tugay Tepesi’ndeki kot düzenlemesi ve diğer kavşak yenilemeleri, vatandaşlarımıza daha konforlu bir ulaşım deneyimi sunacak. İyileştirme projelerimiz, şehrin trafiğinde önemli bir rahatlama sağlayacak ve güvenliği artıracaktır. Bingöl Belediyesi olarak, şehir içi ulaşımda sağlanan bu iyileştirmelerle, şehrimize değer katmayı sürdürüyoruz. Projeye katkıda bulunan herkese teşekkür ediyor, şehrimiz ve vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Fuat OTLAK