Narin’den 18 Gündür Haber Alınamıyor Narin’den 18 Gündür Haber Alınamıyor

Bingöl Kent Konseyi'nin yeni yönetimi ilk Yürütme Kurulu Toplantısı'nda biraraya geldi. Konsey Başkanı Orhan Açıkbaş, yeni dönem için yol haritasının belirlendiği toplantıda, hayata geçirilecek çalışma grupları ile ilgili önerilerini sundu.

Başkan Açıkbaş, yaptığı açıklamada "Bingöl Kent Konseyi; birbirinden farklı bireylerin, grupların, toplulukların, kurumların, kuruluşların birlikte ortak akıl ve gönüllülük anlayışıyla, yaşadıkları kentlerin yerel yönetimlerine katkıda bulunmak, kentlilik bilincini oluşturmak gibi amaçlarla bir araya geldikleri bir platformdur. 

Şehrimiz için çok önemli bir yapı olduğuna inandığımız Bingöl Kent Konseyi’nde, Yürütme Kurulu'ndaki arkadaşlarım ile birlikte tüm katılımcı kesimler arasında ortak akıl ve işbirliği ile kentin sorunlarını ve önceliklerini belirleyerek, konseyin Bingölümüze çok daha yararlı ve etkin bir platform olması için tüm gayretimizle çalışıyoruz" dedi.
Herkesi Bingöl Kent Konseyi'ne davet eden Açıkbaş, "Bingöl Kent Konseyi’nde kentsel dönüşüm, doğal afet, sosyal, sportif, kültürel, sağlık, tarım ve hayvancılık, kadın, gençlik, doğa ve çevre, eğitim ve aile çalışma gruplarımız oluşturulmaktadır. Bunlara yönelik gönüllü olarak çalışan çalışma grubu ve meclislerimiz oluşturulacak. Bu çalışma gruplarında yer almak isteyen herkesi Bingöl Kent Konseyi'ne bekliyoruz. Sunacakları projeleri ve fikirleri 
dikkatle ele alıyoruz.Ortak akıl ve bilinçle hareket ederek kentimize, geleceğimize sahip çıkmak adına tüm hemşehrimizi Bingöl Kent Konseyi meclis ve çalışma gruplarına katılmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
FİKRİ ONUR TOMAKA